Thursday, June 30, 2011

:: TransFormers 3 TerBaik!! ::

:: Semalam aku tengok cite febret aku.nak tau pe cite febret aku?of coz la cite transformers.skunk da transformers 3.pergh.penuh wayang.tu pon seb bek dapat gak beli tiket.camne cite transformers tu?aku nak cakap best la!!boleh di katakan paling gempak skali bila d compare dengan transformers 1 n transformers 2.pihak decepticon boleh dikatakan sangat gempak dengan kehadiran watak shockwave n sentinel.tapi megatron masih memainkan peranan penting.kenal megatron?tengok dulu cite transformers.then baru korang kenal sape megatron.optimus lak tetap jadi watak hero walaupun mula-mula ye tak banyak berlawan sangat.dalam episod 3 ni, jalan cite nye agak kompleks.pada mule nye sentinel ni di pihak yang yang baik.tapi tibe2 ye berpaling n join decepticon.megatron lak cedera parah dari episod 2.jadi ye banyak dok diam je.di akhir cite, starscream n megatron mati.betul2 mati.kalau kita tengok macam episod 1 n 2, dua-dua ahli decepticon tu dapat lepaskan diri n idup.nampak nye yeorang tak dapat nak selamatkan diri untuk episod 3 ni.so boleh la dikatakan transformers episod 3 ni adalah yang terakhir untuk cite transformers.tapi betul ke yang terakhir?aku ase macam tak je.mintak2 ade r lagi transformers 4 lak.ape2 pon best tengok cite transformers 3 ni.berbaloi beb.ape lagi.jom pegi panggung!! ::


p/s: sebenarnye aku nak publish awal post ni.tapi aku terkena masalah "bad request" bile nak masuk dashboard.ingatkan blog aku da di hack tadi.

3 kumenz:

Pojiekyra said...

wuuu xtgk ag :(

Ibnu isa said...

memang best,, huhuh... saya tgk pun teruja.. lamaa.. kremm 1 badan..

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/dihina-lagi-belanda-haram-sembelih.html

arzme said...

@pojiekyra= ha.pat g tengok.best!!

@ibnu isa= yep.cite transformers memang lama.tapi tetap tak pernah menghampakan penontonnya.

Post a Comment