Friday, July 1, 2011

:: KendeRaaN PaliNg KreAtiF ::

:: Salam sabtu kawan-kawan!! ui.da beberapa ari aku tak update blog.bz sket la minggu ni.rumah aku ade wat kenduri.jadi bz kemas umah sket.so untuk entri arini aku nak sajikan satu entri menarik kat korang.ape dia?ha.korang pernah terpikir tak untuk buat sesuatu kenderaan bermotor yang berupa bukan macam kenderaan?tak paham?aku pon tak paham ape aku cakap.hahaha.cume aku nak cakap, banyak orang kreatif dalam dunia ni.sal pe aku cakap camtu?sal yeorang suka wat sesuatu yang kita tak terpikir untuk buat.jom kita santai tengok 10 KENDERAAN BERMOTOR TERUNIK DI DUNIA!! enjoyz di hari minggu!! ::

1) Motorized Couch

Kenderaan yang pastinya boleh meningkatkan kemalasan anda di tahap maksimum!!


2) Motorized High Heels

Berjalan dengan memakai kasut tumit tinggi ni pastinye melecehkan.tapi camne ea asenye kalau naek kenderaan bertumit tinggi?


3) Motorized Barbecue Grill

Dengan kenderaan ni, anda pastinye boleh bergerak sambil memasak barbecue!!boleh jual skali beb.bisnes!!


4) Motorized Toilet

Tandas awam bergerak.tapi korang nak ke buang "hajat" sambil diperhati orang laen?yarks!!


5) Motorized Armchair

Ape aku boleh cakap sal kenderaan ni?korang nilai sendiri lah.it's still some cool stuff!!


6) Motorized Bar Stool

Skali pandang macam besi karat je.tapi boleh wat nek g jalan2.at least tak yah susah2 nak berjalan guna kaki.


7) Motorized Snooker Table

Yeah!!ini lah febret kenderaan aku.boleh maen snooker sambil duk bergerak!!syoknye.nak beli!!


8) Motorized Treadmill

Ini lebih macam tongkat untuk orang2 tua kot.cume ye boleh bergerak.best la gak kot.


9) Motorized Roller Skater

Pergh!!besarnye kenderaan ni.mesti best nak bawah.baru lah mamat2 skater ternganga bile tengok aku bawak kenderaan nih.stylo!!


10) Motorized Bed

Ini lagi la kenderaan super pemalas!!cume aku agak konfius.kalau pemandu tu tertidur camne?yela.name je da naek kenderaan dalam posisi baring.tau2 bile bangun je dari tido, da ade dalam wad ICU!!

2 kumenz:

cik hani said...

hihii..semua canggih muto..
i suka muto high heel.
hihihi

arzme said...

sy dapat agak awk akan minat moto yang high heel tu.. =)

Post a Comment