Saturday, June 18, 2011

:: DeSiGn MoTor Lama ::

:: Morning u Olz..arini ari ahad.ari cuti beb.hurey!! (padahal setiap ari adalah hari cuti bg aku pOn.sOb2.>_<,, ).ceh.tak yah sedey2.kita kene hepi2 salu kan.baru nampak mude n cute sepanjang mase kan.hahaha.untuk entri lepas aku de share sket sal ranking kete ne yang harga nye meletup2 d pasaran dunia.kali ni lak aku nak share sal mOtOr2 lama yang pernah wujud sebelum tercipta nye mOtOr2 cam skunk ni.mOtOr skunk ni mesti lah kOrang tau cam mOtOr mOdenas,yamaha,suzuki,hOnda n len2 yang mungkin kOrang de kat umah tu.kalau kOrang tengOk design2 mOtOr2 lama tu sume nye macam beskal je kan.cume tak kene susah2 nak kayuh je la.tapi aku suke design2 mOtOr lama ni.stylO seyh.safety tu macam tinggi je cOz cOnfOrm mOtOr2 tu tak laju sangat bergerak.ape2 pOn teknOlOgi makin canggih.setiap hari pastinya semakin pelik2 idea yang kua untuk upgrade ag mOtOr yang sedia ada.ape2 pOn,jangan la kita lupe lak pada yang lama.cOz takde yang lama,takde la yang baru.jOm santai tengOk gambar2 mOtOr Old sKool kat bawah ni.enjOyz!!! ::













2 kumenz:

Mrs. Farhan said...

Menarik la yg kaler oren tu. hehheeh

arzme said...

haah.kalau tambah side mirror mesti jadi lagi lawa kan.hahaha

Post a Comment