Sunday, June 26, 2011

:: i Hate This!! ::

:: Alhamdulillah.sejak akhir2 ni ada gak orang nak jenguk ke blog aku yang serba kekurangan ni.aku hepi sangat2.aku suka bila ape yang aku buat d baca oleh orang laen.malah aku ase semua blogger pon akan pikir camtu kan.cume skunk ni aku terlihat suatu aktiviti yang aku ase kurang sehat lah.pe dia?ha.pernah tak kat blog korang especially kat shoutbox ade orang cakap "follow anda".tapi bila tengok balik kat gadget follower, takde pon icon blog dia.owh.tu salah satu trick ye?stylo lah.hahaha.tapi ia nya agak menyakitkan ati aku la.mungkin bagi blogger len, yeorang tak kisah pasal tu.tapi bagi aku..haish.aku tak buat macam tu kat blog orang len.kalau tak nak follow, tak yah lah cakap or sebut "follow" tu kat shoutbox.style aku, aku follow je mane2 blog sbgai tanda aku support blog ye.n mungkin kalau ada masa, aku komen2 skali.kalau nak ziarah pon, just cakap la "ziarah/blogwalking".i'm still ok with that.grr.aku ingat nak unfollow je lah sape2 yang wat camtu kat aku pasni.kepada reader blog ni, kedatangan korang sentiasa di balas dengan kunjungan dari tuan blog ni sendiri.n bese nye aku akan follow punye blog korang keh.sori kalau aku terlebih emosi pagi ni.mood aku tak stabil lah harini.jiwa kacau sket..hahaha.thanks for your support!! (^^,) ::

4 kumenz:

awinfaizny91 said...

besalah camtuh...dulu aku pon mcm tuh masa aku ada blog lama...fed up kot.apa ada pada bnyk2 follower klu sumanya stakat dok follow tp xmau baca pon..las2 aku buat blog baru.hahhaha.gila kot,fllowers 200 tp yg dok view sekoq dua ja.lgpon blog lama aku dh kena block email.xtau pasai pa.hahhaha.


p/s:klu kita ikhlas,lame2 org akan dpt rasa.teruskan berblog! :)

arzme said...

tu la.aku baru dalam dunia blog ni.jadi bila jadi kes camtu, aku agak terkejut la.thanks for the advice my friend.banyak lagi aku kene blaja dari blogger lama cam ko ni.. =)

shafiqabdshukor said...

i follow~~~ hahahahaha

arzme said...

good shafiq!!like!! (^^,)

Post a Comment