Tuesday, June 14, 2011

:: RoDa KeHiduPan ::

:: kOrang paham ape itu RODA KEHIDUPAN?kalau dalam english nye THE WHEELS OF LIFE?ade Orang beranggapan rOda kehidupan adalah cerita kehidupan kita.ade gak yang pikir rOda kehidupan tu jenis kenderaan apa yang kita pakai dalam hidup kita.n ade gak Orang pikir rOda kehidupan tu berkaitan dengan bilangan rOda yang kita pkai dalam kehidupan kita.sebenarnya macam2 yang kita bOleh tafsirkan tentang rOda kehidupan.cOz setiap Orang pastinye punye pendapat n pkiran yang berbeza2 kan?ape2 pOn bagi aku,rOda kehidupan lebih merujuk kepada peristiwa yang kita alami semasa hayat kita.dimana kita bermula,disitu gak kita akan berakhir.tak caye?cube tengOk gambar kat bawah.ne tau kOrang akan jadi terlebih paham tentang rOda kehidupan pasni.enjOz!! ::

1 kumenz:

Adam Roeslani said...

Keh keh keh. Betul.

Post a Comment