Friday, June 24, 2011

:: Rumah PaLing Aneh!! ::

:: Salam ari jumaat kawan2!!arini aku agak hepi sket la.hepi sal pe?ha.ade r.ne ble bagitau.hahaha.keh2.di sebabkan mood aku agak baek skunk ni, aku nak share ag info menarik kat korang.ai.asyik info je yang aku bagi.tapi tu je yang korang nak bace kan kat blog aku.kalau sebelum ni aku share sal air2 terjun yang cantik kat dunia rite?untuk entri ni aku share sal 10 KEDIAMAN DI DUNIA YANG MENENTANG GRAVITI!!ops!!laen bunyi nye kan.camne tu ea?kalau nak tau camne, jom tengok gambar2 rumah yang konon nye tak mau di tarik dengan graviti.Layan!! ::

1) Wozoco Apartments (Amsterdam-Osdorp, Netherlands)


2) Floating Castle (Ukraine)


3) Habitat 67 (Montreal, Canada)


4) Free Spirit Spheres (British Columbia, Canada)



5) Cube House (Rotterdam, Netherlands)



6) Gangster's House (Archangelsk, Russia)


7) Mushroom House (Cincinnati, Ohio)



8) Upside-Down House (Syzmbark, Poland)


9) Pod House (Rochester, New York)


10) Heliotrope Rotating House (Freiburg, Germany)


p/s: kelak aku nak buat gak r sebuah rumah yang menentang graviti cam kat atas tu.sies stylo!!LIKE IT!!!

4 kumenz:

hatred24 said...

style gle.. aku nk umah cendawan tu

arzme said...

ha'ah.yang tu pon stylo.tapi aku lebih suke rumah no 2.hahaha

luckygirl said...

unik giler yg upside-down tuh....huhuhu...

amir said...

interesting

Post a Comment