Tuesday, June 21, 2011

:: Aku Dan GiTar ::

:: Hello guyz!! sape tau men gitar?? yang advance2 la.yang kire otai2 tu.meh la ajar aku men gitar.tadi tengah lepak2 kat anjung rumah,tibe2 tangan aku macam terase nak petik gitar.ops!!aku rindu nak men gitar.tapi aku takde gitar.aik??begini citer nye.mase last semester aku kat UTM skudai, aku selalu men gitar d waktu lapang aku.gitar sape?of coz gitar member aku.dia lak saje letak gitar dia kat bilik aku.pe lagi.aku sebat r maen.mule2 tu aku petik cam ape entah.sumbing!!takde tone langsung.malah salah kod yang aku maen.slow2 aku belajar dengan member2 aku.tapi bese r.orang otai ajar yang mende2 basic n terlalu sket.sampai satu tahap tu aku tensen sangat n da malas nak blaja men gitar coz tangan aku kaku.malam tu aku bermimpi aku maen gitar depan awek aku.wah!!sweetnye.terjaga je dari tido aku amek gitar.mule belaja slow2.alhamdulillah aku da hafal kod2 basic men gitar.malah kalau men tu da ade dengar tone sama macam lagu asal.wah!!hepinye.tapi aku masih tahap beginner lagi.kalau nak join jamming tu cume dapat maen untuk second gitar je.insyaAllah kalau da ade duet,aku nak beli sebiji gitar.then boleh la asah lagi skill.aku bercita2 tinggi nak maen gitar depan orang yang tersayang.teringin sangat maen lagu sixth sence-tanpa dekat ..hurm..wait for me keh my future wife.. (^^,) ::

p/s: beshnye kalau dapat maen gitar kat bawah ni.hahaha!!

6 kumenz:

cik myrha said...

errrrr..cane nak maen gitar yg last skali tu?hehe

arzme said...

err..gune kaki kot.haha

cik hani said...

cik hani taktau main gitar langsung..
=)
gitar yg bawah tu kalu nak main kena mtk pinjam tgn2 kawan2 la.. sebab xcukup tgn..ekekeke!

arzme said...

betul gak.kene mintak tolong member2.satu gitar yang maennya 4 orang.memang stylo!!hahaha.

hyemynameisrasyid said...

hehe.,minat gak main gtar ni.,
anyway bro.,keep it up.,smpai jadi hebat ye^^

-salam dari 'Alahai~'

arzme said...

yup.tenkiu bro.akan ku blaja sampai jadi hebat!! (^,^)

Post a Comment