Friday, June 10, 2011

:: Jom Maen Game DOTA ::

:: Malam tadi aku terasa kebusanan yang amat sangat.aku pOn tak tau.maybe masih frust sal interview keje yang tak menjadi di siang nye.then tibe2 member2 lama aku meseg ajak g kafe men game.fuh.layan lah.lama sangat aku tak hangOut dengan yeOrg.sO aku sampai r kat kafe yang bertempat d bukit tinggi,klang.smpai je jam da tnjuk kul 12 am.pnuh ag kafe tu.sejam RM2 je.ha.pe lagi.terus duduk n cakap "open" kat brader cOunter.aku ngan member2 pOn layan lah men game DOTA.ha.tau tak game DOTA tu ape?femes game ni.DOTA tu singkatan untuk DEFENSE OF THE ANCIENT.cara maen nye?kita akan cOntrOl satu herO yang kita pilih sendiri dari 2 pihak(sentinel atau scOurage) untuk menyerang pihak lawan punye kubu d samping kita kene jaga betul2 kubu kita.hahaha.aku da lama addicted kat game ni.tak tau nape.aku suke gune herO yang serang dekat(melee).bagi aku herO melee especially strength ni sangat kuat.lOve it!!sO malam tu aku layan game ni puas2.sampai tak sdar jam da dekat kul 4 pagi.huit.balik2.mate da ngantuk.hu.puas hati.takde r tertekan sangat aku bile men game tu.peristiwa interview yang tak menjadi pOn da makin luput dari ingatan.hOhO.best2.jOm men dOta!! ::

p/s: aku plan nak wat satu entri khas preview hero2 dota d masa akan datang.sies aku suke game dota.peace yeaw!!

2 kumenz:

syaimz said...

rock on DotA player!

arzme said...

yeah..DotA always rock!!

Post a Comment