Monday, July 4, 2011

:: Tupai MusUh Utama PokOk DuriAn ::

:: Korang kenal durian?mesti la korang kenal.king of fruit tu kan.tempat aku tengah musim durian.ade la beberape pokok kat kebun blakang umah berbuah.skunk tengah musim durian nye mula jatuh n masak.nyummy!!pe lagi.aku mule la merajinkan diri g merayau2 kat kebun.g check de tak durian yang luruh.mengidam durian nih.tapi..aku merase agak sedey la.sal pe?sal aku tak dapat nak merasa sangat durian2 tu.durian nye hampir semua telah "dicuri" terlebih dulu oleh pihak laen.hm.sapekah yang mencuri durian2 tu?ha.mesti lah si encik TUPAI!!damn!!angin aku satu badan.ne tak nye.setiap kali durian jatuh,confirm dah berlobang.berlobang bukan sket, tapi hampir kesemua side buah durian tu.luruh hati aku..>_<,, ..si tupai ni terer lak ukak n kupas kulit durian tu.mentang2 ye boleh lepak2 atas pokok.ne2 durian yang da masak, memang ye lah yang dapat dulu.sedey je.aku hanya dapat makan sisa2 tupai je.aku nak je tembak tupai2 tu.aku tak kisah kalau ye nak makan sket.amek la 2 ke 3 biji.tapi semua durian atas pokok ye nak bedal!!paling saket ati, yeorang cam ketawakan aku je dari atas pokok.amboi!!takpe lah tupai.da rezeki ko kan.tapi takpe.kalau aku ade senapang kelak, memang aku tembak2 ko.bak kata pepatah "sepandai2 tupai melompat, akhirnye kedebuk jatuh ke tanah juga"..mase tu, memang aku suap tupai2 tu dengan kulit durian..wek!!! ::


p/s: gambar durian kene makan tupai lebey kurang kat bawah.aku malas nak amek gambar real.tengah saket ati kat encik tupai.huh!!


p/s: ni le gambar musuh utama aku.ase nak tembak je sekor2.bang bang!!

2 kumenz:

Pojiekyra said...

tupai comey xley bunuh! :D

arzme said...

hahaha.comey tapi nakal.nanti sy tangkap, sy bg kat awk lah.. =)

Post a Comment