Thursday, July 7, 2011

:: Comey Nye CAWAN tu ::

:: Salam jumaat kawan2!! pagi ni di kala aku meneguk minum air milo, aku berpikir.comey gak mug yang aku guna.tapi ade ke mug yang lagi comey dari mug yang aku pakai tu.so lepas je abes minum, aku terus google kat ternet.binggo!!jumpe satu artikel sal mug unik n comey.hahaha.bestnye kalau dapat gune mug2 tu.nak tengok mug yang unik tak?jom tengok gambar2 kat bawah.pasni boleh check kat pasar malam.kot2 ade jual ke kan..(^,^) ::











p/s: mug yang last tu spoil mood bekfast aku.cet!!

2 kumenz:

syaimz said...

mug last tu mcm best pulak kalau gune.

arzme said...

hahaha.best la sangat.

Post a Comment